استفاده از انواع پاکتهای بستهبندی برای محصولات پروتئینی، گوشتی و شیلاتی به دلایل مختلفی همچون حفظ طعم، کیفیت و ارزش غذایی، برندسازی و تبلیغات اهمیت دارد. این بستهبندیها علاوه بر محافظت از محصول در برابر عواملی چون رطوبت، نور و هوا، باید قابلیت حفظ تازگی و ایمنی محصول را فراهم کنند. از این رو، پاکتهای ایستاده زیپدار و باکس پوچ از جنسهای متنوعی مانند کاغذی، دو لایه شفاف و سه لایه آلومینیومی یا متالایز با توجه به نیازهای خاص هر محصول انتخاب میشوند.
(بهترین گزینه برای بستهبندی محصولات پروتئینی، گوشتی و شیلاتی، پاکتهای دولایه (پلی استر و پلی اتیلن) با فرمت استندآپ زیپدار و فلت باتم است که همراه با پنجره شفاف برای نمایش محصول در نظر گرفته شده است.)